Aripi de pui la cuptor în vasul roman

de simonacallas in Pui, 17 Mar 2014 | 7114 vizualizari

 

Un preparat simplu de făcut şi tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 10 aripioare de pui
  • ulei măsline
  • sare (după gust)
  • 1 linguriţă piper măcinat
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 1 linguriţă rozmarin uscat
  • 3 căţei de usturoi tăiaţi felii
  • 1 cană vin alb
  • condimente pentru carne de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la cuptor în vasul roman:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi în felii mai mari se amestecă bine cu 3 linguri ulei, sare (eu am pus o lingurită de Delikat), oregano, rozmarin, busuioc, rozmarin, piper, usturoi şi se aruncă în vas. Se adaugă 2 căni de apă şi una de vin alb. Deasupra moţ se aşează aripioarele de pui, spălate şi tăvălite prin condimente. 

Se acoperă vasul cu capacul şi se pune la cuptor până când cartofii se fierb pe jumătate, apoi se ia capacul şi se lasă să se rumenească.

Gata :)   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la cuptor în vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor